Kuriiri- ja kuljetuspalvelut aina tavoitettavissasi Salossa

Tilaa kuljetus!
Kuriiripalvelut Salo

Kuriiripalvelumme ja muut kuljetuspalvelut ovat aina puhelinsoiton päässä. Kuskimme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi tai lähtemään liikkeelle vuoden jokaisena päivänä pyhäpäivät ja viikonloput mukaan lukien 24/7. Palvelemme yritysasiakkaita joustavasti haastavissakin kuljetuksissa, ja erikoisetkin tavarat toimitetaan vaivatta oikeaan paikkaan.

Nopeat kuljetukset ovelta ovelle toiveidesi mukaan

Kuljetuspalvelu

Reittimme kattavat koko Suomen ja sopimuksen mukaan hoidamme toimitukset myös Ruotsiin ja Viroon. Kuljetukset hoidamme nouto- ja toimituspaikasta riippumatta luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Lupaamme laadukkaan, ajantasaisen ja varman tavarataksipalvelun vuoden jokaisena päivänä. Kilpailukykyinen hinnoittelumme ja joustavat palvelumme takaavat sinulle mielenrauhan yllättävissäkin tilanteissa.

Yrityksesi sisäiset kuljetukset ja kuriirilähetykset toimipisteiden välillä eivät koskaan ole onnistuneet vaivattomammin. Toimitamme lavat ja paketit sekä kirjeet ja tärkeät asiakirjat huolellisesti perille halutulla tavalla. Tiedämme, että myös asiakkaasi arvostavat luotettavia toimituksia, jotka saapuvat sovitussa aikataulussa ja ehjänä haluttuun paikkaan. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja ymmärtävät olevansa edustamassa myös sinun yritystäsi parhaan mahdollisen palvelun kera.

Ota yhteyttä

Kalustoomme kuuluu kaksi Mercedes Benz Sprinteriä

tavaroiden pikakuljetus

Kalustomme määrittelee kuljetuksen mahdollisen maksimikoon ja painon. Kalustoomme kuuluu kaksi kappaletta Mercedes Benz Sprintereitä, joten voimme ottaa vastaan kaikki Sprinteriin mahtuvat toimitukset.

Suurikokoisten ja pitkien kuljetusten suhteen on parasta olla yhteydessä henkilökuntaamme. Helposti särkyvä tavara ja arvokas sisältö on pakattava huolellisesti ja merkittävä asianmukaisin merkinnöin.

Kerrothan aina kuljettajillemme erityistarpeista tavaran käsittelyyn ja toimitukseen liittyen. Näin voit luottaa siihen, että huolehdimme tavaran vastaanottajalle parhaassa mahdollisessa kunnossa, turvallisesti ja sovittuun aikaan.

Nopea, joustava ja henkilökohtainen kuriiri- ja kuljetuspalvelumme räätälöidään aina vastaamaan sinun tarpeitasi ja toiveitasi, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Kuljetuspalvelut- soita!

Soita Jouko Kiviaholle numeroon

+358505966574

Miikka Kiviahon tavoitat numerosta

+358400923841

Yhteystiedot